Nyheder

Følg os også gerne på FB og Instagram .

Sortebjerg’s Gaia deltog 16. Marts 2024 på sin første officielle Novice WT i Dansk Retriever Klub, som blev afholdt i Jægerspris. Det var en prøve i den svære ende hvor kun 5 hunde ud af ialt 27 kom igennem . Gaia og jeg sluttede som 4. Vinder i med 74/100 point.

Sortebjerg’s Gaia deltog 25. November på DRK’s Debutant Test i Strøgårdsvang i Nordsjælland og blev præmieret med Excellent.
Sortebjerg’s Foxy Lady fødte 23/11-23 6 dejlige hvalpe efter Irske FTCH Kelmarsky Crow.
De fordeler sig med 1sort tæve ❤️ 2 gule hanner 💙💙 og 3 sorte hanner 💙💙💙.
Hvalpene er arveligt fri for PRA – CNM – EIC – SD2 og STDG1.

Morgan og Sortebjerg’s Grand Maserati aka Messi ( Maggi / Tyron Missouri at Drumgoose) stillede 3/11-23 i Sverige på B-prøve i Begynder klasse (koldt vildt). Det var en prøve i den svære ende med tufft vandarbejde og en del arbejde i  siv, hvor Messi ydede en rigtig flot indsats og blev præmieret med Exellent.
Flot kritik til Morgan & Messi
Sortebjerg’s Foxy Lady er i dag – 26. November 2023 – scannet drægtig med FTCH Kelmarsky Crow.
Kelmarsky Crow opnåede COM på det Irske Championship 2022 som blev vundet af hans søn FTCH Kelmarsky Ash. Begge hunde er ejet af og blev ført af Sean Kearney.
Dejlig besked fra Sverige 11. Oktober 2023 hvor Bitte og Sortebjerg’s Fairytale – aka Keira blev præmieret med Excellent i ökl i Älvsered (SSRK) og er således nu kvalificeret til Eliteklasse.
Sortebjerg’s Foxy Lady har i slutningen af september været en tur i England hvor hun blev parret med FTCH Kelmarsky Crow. FTCH Kelmarsky Crow opnåede COM ved det Irske Championship 2022, som iøvrigt blev vundet af hans søn FTCH Kelmarsky Ash.
Lørdag den 9. September tilbragte jeg sammen med Duke og Gaia i den Nordsjællandske natur . Oprindeligt skulle Sortebjerg’s Foxy Lady og jeg have deltaget på en officiel WT i DRK i Østjylland, men det satte en skade på jagt desværre en stopper for. Istedet fik jeg så mulighed for at deltage på en uofficiel Working Test i Nordsjælland – også i DRK regi – hvor jeg stillede Duke i Veteran klassen og Sortebjerg’s Gaia i begynderklassen.
Duke endte som 1.Vinder i Veteran Klassen med 95/100 point og Gaia blev 2.Vinder i begynderklassen med 90/100 point.
Den 16. September startede Bitte og Keira Åben klasse på B-prøve i Sverige og blev præmieret med Excellent.
Sortebjerg’s Gaia (17 mdr.) og jeg deltog den 27. August 2023 på RJK’s Unghundemesterskab. Prøven indeholdt 3 spændende poster med 2-3 opgaver pr. post. Vi arbejdede os frem til 15-20-14-15-16-19-20 = 119 point og det rakte til en udmærkelse, hvilket jeg er yderst tilfreds med. Det var en spændende prøve i et terræn Gaia aldrig har mødt tidligere, men det klarede hun fint.
Sortebjerg’s Foxy Lady og jeg var den 21. August 2023 i Sorø, hvor vi deltog på Dansk Retriever Klubs officielle Mocktrial Novice i roer. Vi blev præmieret med Excellent og endte som 2.Vinder på prøven.
Morgan og Messi ( Sortebjerg’s Grand Maserati) var 12. August på Rugaard Gods i Østjylland og fik Excellent i Beginner .
H.V. og Sortebjerg’s Gaby bestod 15. Juli Debutantprøven i Dansk Retriever Klub
To rigtige hyggelige dage blev i juni tilbragt på Fjelster – natur, hund & ferie hvor Trond Gjøtterud stod for rigtig god og inspirerende træning af nogle af hundene fra Kennel Sortebjerg’s to seneste kuld. Samtlige hunde ” knoklede ” for os i varmen. Terrænet indbød heldigvis til en del vandarbejde som de så ud til at nyde i fulde drag. Samtlige hunde klarede det flot og der blev vendt og diskuteret mange synspunkter og teorier.
Sortebjerg’s Gaia og jeg er klar til at markere
Bitte og Keira (Sortebjerg’s Fairytale ) – Morgan og Messi (Sortebjerg’s Maserati)
John og Sortebjerg’s Fred
Sidsel igang med en vanddirigering af Winston (Sortebjerg’s Fergie)
Morgan Thorell og Messi (Sortebjerg’s Grand Maserati) har startet Workingtest Beginner på Elmia Gamefair 2023 den 20. Maj 2023. Morgan og Messi på bare 14 mdr. endte med en super flot 1.Vinder med 95/100 point.
Den 18. Maj 2023 deltog Morgan Thorell og Messi (Sortebjerg’s Grand Maserati) Workingtest Beginner på Elmia Gamefair 2023 , hvor de endte med en flot 2.Vinder med 90/100 point.
Sidsel Bromose og Winston – (Sortebjerg’s Fergie) blevet den 20. Maj 2.Vinder på RJK’s Vinderklasse Workingtest på Bognæs.
Sortebjerg’s Gaia deltog 13. Maj 2023 på sin første officielle Workingtest i Dansk Retriever Klub, som blev afholdt i smukke omgivelser tilhørende Kjærstrup Gods på Lolland. Gaia og jeg sluttede som 5. Vinder i beginner med 90/100.
Den 7. Maj 2023 deltog Foxy og jeg deltog på Vinderklasse Workingtest i RJK ( Retrievernes Jagthundeklub) på Gavnø, hvor vi fik Udmærkelse.
I starten af maj 2023 var Mark Demaine i Danmark og Foxy, Gaia og jeg havde nogle rigtig gode træninger under hans kyndige vejledning .
Morgan og Sortebjerg’s Grand Maserati ( Messi ) opnåede 29. April 2023 Excellent på DRK’s debutantprøve efter om morgenen at have bestået brugsprøven.
Den 18 marts 2023 afholdt DRK officiel WT i Jægerspris og jeg havde fornøjelsen at følge HV og Sortebjerg’s Gaby, som i en alder af 1 år og 1 dag startede WT Beginner.Gaby lavede et rigtig fint stykke arbejde og bestod dermed sin første officielle prøve med 83/100 point.
Den 17. Marts 2023 blev hvalpene efter Maggi og Bruce (Tyron Missouri at Drumgoose) 1 år og har udviklet sig til fine unghunde.
Jagtsæsonen 2022 bød på mange gode dage i samspil med hundene, de smukkeste omgivelser og dejlige mennesker med samme interesse. Her Sortebjerg’s Foxy Lady og Sortebjerg’s Ferrari (Ferry)

Sortebjerg’s Gaia bestod 11. December 2022 Dansk Retriever Klub’s Brugsprøve.
Sidsel og Sortebjerg’s Fergie (Winston) opnåede den 23. september 2022 den eftertragtede udmærkelse på RJK’s Åbenklasse Markprøve.
Linkwood Ardee bestod 6. August 2022 Apporteringsprøven i RJK regi (Retrievernes Jagthundeklub). Prøven blev afholdt i dejligt vejr og skønne omgivelser på Møn

En uge i juli 2022 var vi en lille gruppe afsted til England, hvor 3 Sortebjerg hunde deltog i træning på HectorKirk Gundogs & Sporting’s spændende terræner under kyndig vejledning af Graham Slater /Oakshot Gundogs.

Morgan Thorell og Sortebjerg’s Ferrari (Ferry) samt en opmærksom Graham Slater.

Alle tre Sortebjerg hunde; Foxy Lady, Fred og Ferrari (Ferry) gjorde det rigtig fint.

Linkwood Ardee og jeg fik også prøvet kræfter med et noget anderledes terræn
Den 16. Juli fik jeg en dejlig opringning fra Sidsel Bromose , der med Sortebjerg’s Fergie (Winston) på bare 2,5 år blev eneste hund der gennemførte Vinderklassen i Faldhøje plantage i RJK regi og dermed blev 1. vinder.
Stort tillykke til Sidsel og Winston.
I juli havde vi et par dejlige træningsdage med Rita Kokeny og nogle af hundene fra Maggi’s første kuld, som nu er blevet 2,5 år.
Sortebjerg’s Foxy Lady bestod 1. Juli 2022 sin første Åben Klasse i RJK (Retrievernes Jagthundeklub). Prøven blev afholdt i det skønneste terræn på Røsnæs.
Sortebjerg’s Foxy Lady bestod 8. Juni 2022 Apporteringsprøve i RJK .

I april 2022 var Foxy og jeg så heldige at have et træningsforløb med Mark Demaine fra England.

Den 27. marts deltog Foxy og jeg på Dansk Retriever Klubs Workingtest på Ødemark Gods. Vi arbejdede os til en 3.vinder i Åben klasse på en prøve, hvor kun 6 hunde ud af 17 bestod.

Den 19. marts 2022 fødte Maggi om morgenen 6 fine store sunde hvalpe. 3 tæver og 3 hanner. Fødslen tog knap 9 timer, den sidste hvalp lod vente lidt på sig og kom til verden 4 timer efter de andre med halen først. Gennemsnitsvægten var 490 gr. så Maggi har haft noget at bære rundt på.

Den 12. marts havde Foxy debut i Åben Klasse på en officiel Workingtest i Dansk Retriever Klub. Prøven foregik i Jægerspris i et tidligere skydeterræn. Det var en veltilrettelagt prøve i et udfordrende terræn. Foxy endte sammenlagt som 5. vinder med 77 point ud af 100 (19-3-15-20-20)

Midt i januar 2022 blev Maggi parret med Tyron Missouri at Drumgoose (Bruce). Bruce er en dejlig irsk avlet hund med mange gode linjer bagud, bl.a. hans far IE FTCH Drumgoose Warlord e/ GBFTCH Astraglen Fergie og IE FTCH The Newcam Boss.

Jagtsæsonen 2021 bragte mange gode oplevelser i mange fantastisk smukke terræner. For Ardee og Foxy var det deres første sæson og de gjorde det begge godt. Duke var som altid min stabile jagthund der flot klarede alle opgaver han blev sendt på. Fred var med John på jagt og klarede det ligeledes fint. Fik bl.a. apporteret sneppe, hentet i et søg.

Sortebjerg’s Fred, Sortebjerg’s Foxy Lady, Sortebjerg’s Ferrari på Aastrup Gods

I weekenden 20-21 november afsluttedes et træningsforløb med Foxy og Duke hos Keith Matthews. Dette forløb har været lidt specielt idet det som så meget andet blev aflyst pga. Corona. Så endelig lykkedes det at få den sidste træning gennemført. Det er blevet til mange gode snakke om linjer og alverdens teori og udveksling af erfaringer og meninger om alt det vi også lige skal huske at træne og blive ved at vedligeholde!

Den 13. november blev der afholdt C-prøve i DRK Nordsjælland og jeg deltog med begge de unge hunde. Foxy fik en 1.præmie i Åben klasse og Ardee en 1.præmie i begynder klassen.

Den 24. oktober 2021 deltog Morgan og 4.UHM21 Sortebjerg’s Farrari (Ferry) på Åben A og opnåede en flot 1.præmie. Ferry er nu i en alder af knap 22 mådeder kvalificeret til vinderklasse på både B-prøver og A-prøver.

Den 22. august 2021 deltog Foxy og jeg på Unghundemesterskabet i RJK – Retrievernes Jagthundeklub. Vi fik udmærkelse og var en af de 7 hunde ( ud af 35 ) der gennemførte prøven. En meget fin og veltilrettelagte prøve der indeholdt en del vandarbejde og blev afholdt i den smukkeste natur i Fjelster – Natur, hund & ferie. Normalt bliver de to Unghundemesterskaber afholdt samme dag, så det var en stor fornøjelse at deltage på Unghundemesterskab i begge klubber og tilmed blive præmieret på dem begge.

Søndag den 15. august 2021 afholdt Dansk Retrieverklub sit årlige unghundemesterskab på Rugård Gods i Ebeltoft. Dagen forinden blev der samme sted afholdt B-prøve. Kennel Sortebjerg var begge dage repræsenteret med 4 unghunde.

Danny og Sortebjerg’s First Tarzan opnåede en flot 1. præmie i Åben klasse. Morgan og Sortebjerg’s Ferrari opnåede en 1.præmie i begynderklasse og kun en detalje gjorde at Sidsel og Winston endte på en 2.præmie. Jeg selv og Foxy var ikke helt enige om måden prøven skulle håndteres, så vi endte desværre med et rundt 0 !

Søndag var der som sagt Unghundemesterskab, hvor Sortebjerg’s Farrai (Ferry) og Morgan igen opnåede en 1.præmie. Sortebjerg’s Fergie (Winston) og Sidsel opnåede ligeledes en fin 1.præmie. Jeg selv og Sortebjerg’s Foxy Lady opnåede ligeledes en 1.præmie med fine point hele vejen igennem. Alle tre hunde gik videre og deltog på post 5 og 6, hvor skruen blev strammet gevaldigt. Morgan og Ferry gik hele vejen igennem og deltog i finalen og blev placeret som 4.Unghundemester 2021 ud af et felt på 83 tilmeldte hunde. Mega flot, virkelig noget at være stolt over. Sidsel og Winston klarede ligeledes post 5 og 6 og kun ganske få point afholdt dem fra at deltage i finalen. Jeg selv og Foxy klarede post 5 med fejlede desværre på post 6. Danny og Tarzan var desværre uheldige på en af de første poster og blev ikke præmieret.

Juli 2021 var hvalpene / unghundene efter Maggi og Bosco nu blevet 18 mdr. Dem af os der kunne og havde lyst mødtes og tilbragte en fantastisk hyggelig weekend sammen. Rita Koneny fra Ungarn (Blackthorn Gundogs) var vores instruktør i begge dage.

Fra venstre : Hundemor Maggi med Fred, Tarzan, Foxy, Keira, Winston og Ferry

I juni 2021 havde Ardee og jeg et par skønne træningsdage hos Medowlark Gundogs i Sverige.

15. november 2020 bestod Foxy Dansk Retrieverklubs Brugsprøve.

I september 2020 var vi traditionen tro på en uges jagt / opsamling i Sverige. Begge de unge hunde var med og stiflede bekendskab med jagt og ænder.

Ardee 16 mdr. og på sin første rigtige jagt.

I august 2020 var Duke og jeg på weekend i Sverige og havde et par fantastiske træningsdage med Oliver Kiraly.

12. juli 2020 deltog Duke og jeg på en skøn, udfordrende og bestemt lærerig dag med Mark Demaine . Dagen foregik som walkup i roer. Det blev til mange gode debatter og meningsudvekslinger i løbet af dagen.

16. juni 2020 bestod Ardee Dansk Retrieverklubs Brugsprøve.

Maggi fødte nytårsaften, 31-12-2019 8 hvalpe, alle sorte, 6 hanner og 2 tæver.

Maggi var i November 2019 en tur i England og blev parret med FTW Blackthorn Ilmarinen Of Drakeshead. 

Bosco, som han kaldes i daglig tale bor hos Sandra & John Halstedt og valget faldt på netop ham som far til Maggis første kuld hvalpe pga. de linjer der ligger bagud, her kan nævnes hans far GBFTCH Drakeshead Indiana og hans farfar GBFTCH Minstead Morse ( som også ligger i Maggi’s linjer) og ikke mindst hans mor GBFTCH INTFTCH Blackthorn Ascella, en rigtig stærk tævelinje.

imageToSave

bosco_sitting

29. september 2019 deltager Duke og jeg på Region Nordsjællands C-prøve i Krogenberg Hegn. Det udløste en 4.vinder placering. Som katalog nr. 1 var jeg meget spændt på hvad der mødte os. Det viste sig at blive en rigtig spændende jagt realistisk prøve, der voldte mange hunde problemer, specielt med en lang dirigering opad en skrænt imellem henholdsvis et område de tidligere havde hentet fugle i samt en kastet markering , der først skulle hentes senere. Mange hunde fik den aldrig hjem. Post 2 var en “drivjagt” hvor 3 hunde i 15 min skulle afsøge et område henover et bredt stykke med løbevand og ind i skov, hvor de var mere eller mindre ude af syne hele tiden. Det var bestemt ikke et søg ” for tøsedrenge ” og nogle hunde skilte sig selv ud her. Duke klarede det rigtig fint og formåede at arbejde i hele området i god fart og stil, selv efter søget var tømt og de stadig kunne søge videre. Tempoet forblev højt og effektivt i samtlige 15 min.  En rigtig spændende og veltilrettelagt prøve som var sjov at deltage på.

IMG_8985

Den 2. september blev på en smuk sensommerdag debut på den kommende jagtsæson.  Smukke rammer, en dejlig stemning godt selskab og en fantastisk beværtning dagen igennem gjorde dagen til noget særligt. Skønt som apportør i den grad at føle sit arbejde med hundene værdsat.

IMG_8327 IMG_8357

31. august 2019 tager vi på B-prøve på Lolland . Duke stilles i Åben Klasse og Naja i begynder klassen. Begge hunde opnår en 1. Præmie på en meget varm dag, og Duke er nu endelig kvalificeret til Åben A. Vi har haft vores udfordringer undervejs, men det viste sig at Duke har gået med en flækket hjørnetand (på indersiden) i formentlig temmelig lang tid, som jeg desværre ikke havde opdaget. Dette medførte mange grebskifte og en ikke særlig pæn vildtbehandling og gjorde at han ikke fik top præmiering de gange han blev stillet i Åben Klasse, selvom selve arbejdet var perfekt. Det håber jeg fremadrettet vi er ovre nu!

IMG_8308

17. og 18. august 2019 deltager Duke og jeg på ‘Claddagh Cup 2019’ i Trosta, Arlanda , Stockholm.                                           Det var en spændende og veltilrettelagt Mock Trial over to dage, dømt af 4 irske Panel A dommere, hvor alt var yderst veltilrettelagt til mindste detalje.
22 hunde var samlet til start og efter lørdages tre drev var 7 hunde udtaget til søndagen finale, herunder Duke og jeg , hvor vi lå rigtig godt placeret.
I finalen – en Walk up – blev vi desværre belastet af en par dumme fejl ( læs førerfejl ) og endte sammenlagt på en 6. plads.
Duke har over de to dage ydet et rigtig godt stabilt arbejde – fejlene vi har haft undervejs tager jeg på min kappe !

IMG_7709

IMG_8008 IMG_8084 IMG_8069

13. juli 2019 består Duke RJK’s Apporteringsprøve i Suserup. Dommer er Jørgen Lycik.

IMG_7652

9. juli er dagen jeg har ventet på rigtig længe. Der besøger vi Kennel Linkwood og Caro i Tyskland og henter Ardee med hjem til Danmark. 

IMG_7569

I den første uge af juli 2019 tager John og jeg en uge til England og deltager i en uges træning med Mark Demaine. Vi har sammen med en gruppe svenskere en rigtig hyggelig tur. Mark sørger for udfordringer til os i terrænet og hundene forbedres hen over ugen. Lørdag er ugens højdepunkt – kaninjagt på Hectorkirk . Med os har vi Duke, Naja og Maggi.

IMG_6904

IMG_7124 IMG_7099 IMG_7131 IMG_7127 IMG_7295 IMG_7286 IMG_7341

Den 24. maj deltager Duke og jeg på Agria Swedish Game Fair Cup på Tullgarn Slot.  Vores hold – Mix Nord – som ud over os består af Morgan Thorell med Svart & Gul Black Pepper og Henrik Poulsen med Batmoor’s Artistic Mick Jagger (Django) – vinder den indledende dag og fortsætter til semifinalen om lørdagen. 45 hold deltog ialt og sammen fik vi en 1. plads . Jeg er mega stolt over min dejlige Duke, som har gået som en drøm hele dagen og ender som bedste individuelle hund og bliver  ” Topdog ” på dagen med pointene 19-19-19-19-20 !

Efter lørdagens semifinale ligger vi stadig rigtig godt og er blandt de 5 hold der er med i finalen foran slottet. Efter finalen ender vi trods et enkelt 0 sammenlagt på en 3.plads, hvilket vi er meget glade for.

IMG_6632 IMG_6597 IMG_8975

6. april 2019 deltager Naja og jeg på officiel WT i Krogenberg Hegn. Det er Naja’s første prøve efter brugsprøven og hun ender med at blive 4. Vinder i begynderklassen, hvilket jeg er meget tilfreds med.

IMG_6180

30. marts 2019 deltager Duke og jeg på vores første prøve i S.G.L. – Swedish Gundog Leage.  Det er en Working Test Novice afholdt som Moch Trial i et smukt og varieret terræn. En god jagt realistisk prøve dømt af 4 dommere. Duke og jeg blev 2.Vinder, hvilket jeg er yderst tilfreds med.

IMG_9046IMG_9047

I august 2018 starter indleder vi jagtsæsonen med en uges kombineret jagt og ferie i det smukke Sverige. Det er efterhånden blevet en tradition, som både hundene og vi nyder i fulde drag. Masser af vandarbejde i et omfang vi ikke kender til i Danmark og er det ikke vand er det ” tuff terræn ” så hundene er virkelig på arbejde. Trætte, brugte og veltilpasse – det er skønt at se hvordan de ” giver sig selv”, knokler og nyder det.

IMG_9048 IMG_9050 IMG_9053 IMG_9051 IMG_9049 IMG_9052

Den 5. august 2018 var Duke og jeg så heldige at deltage i en træningsweekend på Feddet med David Latham                    og Phil Goulden. Det var nogle yderst inspirerende dage i gode selskab med andre ” hundetosser”! 

IMG_9055

I juli 2018 havde vi tre fantastiske uger i Skotland og England med træning, jagt og enkelte dage med sightseeing. Fantastiske terræner, hyggeligt samvær, nye venskaber og ikke mindst fornøjelsen af at se mange forskellige hunde arbejde – det er ren balsam for sjælen. Turen startede i Skotland med træning hos Graham Slater i de mest vidunderlige terræner. Herefter fortsatte træningen i England nogle dage hos Laura Hill hjemme i hendes skønne omgivelser. Og så afsluttedes turen med en uge træning hos Mark Demaine , igen i det mest fantastiske landskaber og kulminerede med kaninjagt hos Hectorkirk – Harvey . Det er virkelig vanedannende og euforiserende !!!

IMG_9060 IMG_9059 IMG_9064 IMG_9061 IMG_9058 IMG_4020

I juni 2018 tager Duke, Naja og jeg en uge til dejlige Sjöön i Sverige. Det er varmt, nærmest sydlandske temperaturer, og vi nyder træningen, vandet, de smukke omgivelser og hyggeligt samvær med andre ” hunde tosser ” med samme interesse.

IMG_4777 IMG_4778

14. april 2018 holder Region Nordsjælland jubilæums C-prøve. Gamle Dinah på 11,5 år stiller i super veteran klassen og får en 1. præmie. Nøj hvor hun nyder at være med igen !Duke deltager i Åben Klasse og får ligeledes en 1. præmie.

IMG_9068

Den 30. marts 2018 – en kold men super hyggelig dag. Duke og jeg deltager på Working Test på Ødemark Gods består Åben Klasse.

IMG_9069

10. september 2017 blev brugt på Region Nordsjællands Åben A/C prøve og udløste en 1. præmie til Duke og jeg.  En rigtig god dag i dejligt vejr og hyggeligt selskab.

IMG_9070 IMG_9071

I Juli 2017 tager Duke og jeg en uge til det dejlige sted Sjöön i Sverige sammen med andre “hunde nørder” .                      Der nyder vi det skønne vejr, de smukke omgivelser,  træning og hyggeligt samvær med andre med fælles interesse.

IMG_5345 IMG_5359

9. April 2017 bliver Sortebjerg’s Djengis Khan far til et kuld hvalpe med Vasegaard Ace Marta                                                Der kom 2 hanner og 5 tæver .

Hvalpe Khan - Marta

I september 2016 tog vi igen til Irland for at deltage i en uges træning og jagt.                                                                                      I lighed med året før blev det en fantastisk tur. Det er en dejlig oplevelse at få lov til at arbejde med sine hunde i de udfordrende terræner.

IMG_2552

IMG_2214IMG_2515IMG_2636

IMG_1984

30. April 2016 bliver Sortebjerg’s Djengis Khan far til endnu et kuld hvalpe med Partridge Hot Chili.

12279077_763695673736467_7488549005422671165_nChili

April 2016 til August 2016 er jeg så heldig at deltage i et træningsforløb med Keith Matthews aka ‘The Dog Guru’ med både Guinness og Duke.

action 

22.04.2016 havde Duke og jeg en dejlig dag på Sonnerupgård, hvor vi deltog i en fin begynderklasse. 

Prøven var lavet i et spændene terræn, utraditionelt var der 2 hunde “på” af gangen. Absolut ikke en traditionel prøve men fin til vores temperament. Duke fik en velfortjent 1. præmie.

duke2

23.01.2016 var Duke til brugsprøve i sne og kulde, og bestod med fuldt hus.

dukesne

13.11.2015 er der kommet resultater af røntgen fotograferingen af 5 af hvalpene
efter Khan og Partridge Hot Chili.

Alle 5 har HD status A og O på albuerne. Dejlig nyhed.

 Smukke Sif

06.11.2015 bliver Pai (Svart & Gul Curry) far til 8 hvalpe efter Toplab Sia.

Der er 5 sorte tæver og 3 sorte hanner.

 

 

I september 2015 tog vi til Irland for at deltage i en uges træning og jagt.
En helt igennem fantastisk uge med forrygende træning i de mest storslåede terræner.

2015-09-20 13.48.41-1

2015-09-21 15.14.56

2015-09-26 13.36.36

20.07.2015 bliver Sortebjerg ‘s Djengis Khan far til 11 hvalpe efter Midt-lab Corvette

Der er 6 gule tæver og 5 gule hanner

11222664_10206669366950072_7726088991276153975_o

23.06.2015 flyttede Duke ind.

Vi ventede spændt i lufthavnen på vores lille nye familiemedlem, som rejse hele vejen fra Nord England til Danmark. Til trods for så lang en tur – alene – for så lille en hvalp, mødte vi i lufthavnen en glad, tillidsfuld og nysgerrig hvalp, der var totalt upåvirket af dagens rejse. Vi blev hurtigt rigtig gode venner og ser nu frem til mange års venskab og forhåbentlig godt partnerskab på adskillige jagter i fremtiden.

IMG_4744

IMG_4875

18.04.2015 – Hvalpetræf – en hyggelig dag i selskab med nogle af hvalpene efter Nova og Pai samt deres ejere.

2015-04-18 10.28.10-1DSC_0341
DSC_0795DSC_0777
DSC_0791
Elvis, Ezar, Pai, Nova, Ella, Enya

Den 06.11.2014 bliver Sortebjerg’s Khan far til 9 hvalpe
efter Partridge Hot Chili. Der er 5 sorte tæver og 4 sorte hanner.

1920597_602747936497909_5004373423263380435_n

Hvalpe efter Nova og Pai er nu 7 uger gamle.

Det er et rigtig dejligt kuld med rolige, harmoniske og glade hvalpe.

 
De var i fredags hos dyrlægen og blev vaccineret, undersøgt og chippet. Der fik hele kuldet meget ros, det er jo dejligt som opdrætter!
De tog oplevelsen med ro og overblik. Køreturen foregik stille og roligt, dejligt overskud hos alle hvalpe.I går var ”vi” så på vores første rigtige tur ´ud i den store verden´.
Det var en rigtig dejlige oplevelse, jeg er vild med de hvalpe 🙂
 

Her er lidt glimt fra vores første skovtur:

 
 

 

17.03.2014 bliver Pai (Svart & Gul Curry) far til 8 hvalpe efter Mejse.
Der er 5 sorte tæver, 2 gule tæve samt 1 gul han.

 
 
 
 
 
 

Den 16. november 2013 føder Nova 9 hvalpe (2 tæver og 7 hanner) efter Svart & Gul Curry (Pai).
Der er 2 gule hanner, 5 sorte hanner, 1 gul tæve og 1 sort tæve.

 
 
 
 
 
 
 
 

Den 8. juni 2013 bliver Pai far til 11 hvalpe (6 tæver og 5 hanner) efter Toplab Kimi.

Der er 4 sorte tæver, 2 gule tæver, 2 sorte hanner samt 3 gule hanner.
Her ses hvalpene 5 uger gamle.

Træningstræf Sverige

Den 4, 5 og 6 maj 2008 var hvalpene efter Bonnie og Tasco Brimstone af Kennel Djurbergas inviteret til træningstræf i Sverige i Öster Malma på det svenske jægerforbunds kursusgård. De to engelske trænere,  Jamie og Mark Bettinson, stod for træningen. Johnny Henriksen med Sortebjerg’s  Duke og jeg selv med Sortebjerg’s Dinah havde tre rigtige dejlige og inspirerende dage i meget smukke omgivelser.

 
i19609018._szw530h275_
Der arbejdes . . .
 
i19608718._szw530h275_
 
 . . .  og der arbejdes. Her er Sortebjerg’s Duke på vej hjem efter en lang apportering.
 
i19609175._szw530h275_
Sortebjerg’s Dinah nyder at arbejde
 
i19609025._szw530h275_
 Jamie Bettinson, Lene og Dinah
 
 
i19609036._szw530h275_
 Mark Bettinson

3.12.2007 – Dansk jagt-champion

Tillykke til Danny Frazer og Sortebjerg’s Coal Brook som 3. december 2007 i en alder af 3 år blev jagt-champion på Valdemar Slot.

 i14422777._szw530h275_

Hvalpetræf november 2007

I weekenden 23 – 25 november mødtes de af Bonnie og Brims hvalpe der havde lyst og lejlighed.

Inga-Lena Djurgberg og Brim kom fra England fredag den 23. november. Lørdag hyggede vi os udendørs med hvalpene (som nu er blevet et år) hvorefter vi fortsatte med at hygge os indendørs i varmen resten af aftenen. Søndag var vi nogle stykker der tog til C-prøve i Melbylejren.

Tillykke til Henrik og Shanti som blev bedste hund i begynderklasse og tillykke til Morgan og Dennie som fik 1. præmie i begynderklasse.

Dejligt at så mange havde lyst og lejlighed til at møde op.
Og tak til Frank for de dejlige billeder.

i14422389._szw530h275_

Dinah, Dylan, Brim, Dennie og Duke

i14422661._szw530h275_
Brim og Inga-Lena i arbejde

i14422424._szw530h275_
Dylan, Dennie, Dinah, Duke og Brim

i14422398._szw530h275_
Dylan og Brim

 i4768455._szw200h250_

Tasco Brimstone

Bonnie fik den 5. november 2006 8 dejlige hvalpe efter FJCH SJCH FTW Tasco Brimstone.

Der er 4 sorte hanner, 3 gule hanner samt 1 gul tæve.

 

Bonnie fik den 28. september 2004 4 dejlige hvalpe efter Fieldcourt Dancing Pioneer.

Der er 1 sort tæve, en gul tæve, en sort hanhund og en gul hanhund.

i4771825._szw440h440_

Den 5. juli 2003 fik Bonnie 8 hvalpe efter Bassa.

Der er 1 gul tæve, 1 sort tæve, 1 gul han samt 5 sorte hanner.

 i4770721._szw530h275_

Den 20. maj 2002 fik Bonnie 8 hvalpe efter Ceh-Thors Akkerbill.

Der er 2 gule tæver, 1 sort tæve, 3 gule hanner, 2 sorte hanner

i4770705._szw530h275_

Comments are closed.