Hvalpe

i4921995._szw440h440_i4921997._szw440h440_i4921994._szw440h440_

Det er mit ønske at avle sunde og stærke hvalpe med et godt temperament som er potentielle jagt/markprøve talenter og samtidig gode familiehunde. En god apportør, der fra naturens side er udstyret med en god næse og gode vildt findende egenskaber og vægter for mig ligeså højt som meritter ved valg af avlspartnere. Ved at fokusere på disse egenskaber samt på temperament og mentalitet og naturligvis sundhed, mener jeg at skabe de bedste forudsætninger for at bevare retrieverens egenskaber  til på ypperste måde at opfylde dens rolle som apportør. Jeg går til gengæld meget op i linjerne bag en mulig avlspartner og vælger til enhver tid naturligvis udelukkende linjer jeg mener passer til mine tæver. 

Hvalpene vokser op i en hvalpegård i stuen, så de hele tiden er med i alt hvad en dagligdag kan indeholde, herunder andre hunde, forskellige typer mennesker, køkkenmaskiner, støvsuger m.m.

Det er vigtigt at hundene kan omgås mennesker og andre dyr. Det er tildels arveligt, men det afhænger også af en grundig prægning tidligt i hundenes liv.
Jeg gør meget ud af at præge mine hvalpe, så de er klar til at møde livets udfordringer.
En god prægning går bla. ud på at præsentere hvalpen for en stor del af de lyde og oplevelser, den vil møde i sin fremtidige dagligdag, herunder andre hunde, almindelig “larm” i hjemmet, udendørslyde, køretur i bil, børn m.m. Endvidere vil alle mine hvalpe blive præsenteret for vildt inden de rejser hjemmefra.

Jeg lægger stor vægt på god kemi mellem potentiel hvalpekøbere og mig selv, og man er ikke automatisk skrevet op til en hvalp før vi har mødt hinanden og har haft en god hunde snak. Jeg holder meget af at følge mine hvalpe i deres videre liv og forbeholder mig retten til at vælge mine købere ud fra den mulighed det giver fremover.

Med hvalpen følger :
Stambog fra Dansk Kennel Klub
Registrering hos Dansk Hunderegister
ID mærkning med chip
Vaccination
Ormekur
En sæk kvalitets hvalpefoder af samme slags, som hvalpen er vant til at spise
Sundheds tjek hos dyrlæge samt efterfølgende sundhedsattest
Hvalpepakke fra Dansk Retriever Klub samt et års medlemsskab
“Hotline” 24 timer i døgnet
Gode råd om træning og socialisering
Købekontrakt fra Dansk Kennel Klub
Gratis sygeforsikring af hvalpen de første 30 dage efter afhentning

Vi planlægger et kuld hvalpe til efteråret 2023

 

 

Comments are closed.