Hvalpe

Hvalpe

i4921995._szw440h440_i4921997._szw440h440_i4921994._szw440h440_

Det er mit ønske at avle sunde og stærke hvalpe med et godt temperament som er potentielle jagt/markprøve talenter og samtidig gode familiehunde. En god apportør, der fra naturens side er udstyret med en god næse og gode vildt findende egenskaber vægter for mig ligeså højt som meritter ved valg af avlspartnere. Ved at fokusere på disse egenskaber samt på temperament og mentalitet og naturligvis sundhed, mener jeg at skabe de bedste forudsætninger for at bevare retrieverens egenskaber  til på ypperste måde at opfylde dens rolle som apportør.

Hvalpene vokser op inde i huset , så de hele tiden er med i alt hvad en dagligdag kan indeholde, herunder andre hunde, forskellige typer mennesker, køkkenmaskiner, støvsuger m.m.

Det er vigtigt at hundene kan omgås mennesker og andre dyr. Det er til dels arveligt, men det afhænger også af en grundig prægning tidligt i hundenes liv.
Jeg gør meget ud af at præge mine hvalpe, så de er klar til at møde livets udfordringer.
En god prægning går bla. ud på at præsentere hvalpen for en stor del af de lyde og oplevelser, den vil møde i sin fremtidige dagligdag, herunder andre hunde, almindelig “larm” i hjemmet, udendørslyde, køretur i bil, børn m.m. Endvidere vil alle mine hvalpe blive præsenteret for vildt inden de rejser hjemmefra.

Jeg lægger stor vægt på god kemi mellem potentiel hvalpekøbere og mig selv, og man er ikke automatisk skrevet op til en hvalp før vi har mødt hinanden og har haft en god hunde snak.

Med hvalpen følger :
Stambog fra Dansk Kennel Klub
Registrering hos Dansk Hunderegister
ID mærkning med chip
Vaccination
Ormekur
En sæk kvalitets hvalpefoder af samme slags, som hvalpen er vant til at spise
Sundheds tjek hos dyrlæge samt efterfølgende sundhedsattest
Hvalpepakke fra Dansk Retriever Klub samt et års medlemsskab
“Hotline” 24 timer i døgnet
Gode råd om træning og socialisering
Købekontrakt fra Dansk Kennel Klub
Gratis sygeforsikring af hvalpen de første 30 dage efter afhentning

Jeg har et stor ønske om kontakt til mine hvalpekøbere gennem hele hundens levetid.

Vi planlægger et kuld hvalpe klar til at flytte til deres nye hjem i foråret 2022.

Video Player

00:00
05:15

 

 

 

 

Comments are closed.