Maggi

imageToSave

Maggi er eksteriørmæssigt en harmonisk og muskuløs hund, med et godt udtryk.

Hun er en sød, kærlig og meget arbejdsom tæve med et stort “drive” og gåpåmod. Hun er ekstrem hurtig i terrænet og ligeså hurtig i sit hjemløb som hun er på vej ud. Hun er i besiddelse af en super markerings evne og trækker nogle fantastiske færter. Hun stærk i sine linjer, som hun tager ubesværet uanset terrænets beskaffenhed. En tæve der elsker at arbejde.

Maggi er efter vores egen Sortebjerg’s Djengis Khan. På det tidspunkt hvor vi havde hendes mor til parring ville vi egentlig gerne have haft en hvalp fra det kommende kuld,  men syntes imidlertid ikke vil havde den fornødne tid og overskud til trods for at det er en i vores øjne rigtig spændende kombination af gode arbejdslinjer der ligger bag hende.

Det viste sig imidlertid alligevel at Maggi heldigvis skulle være hos os, men hun kom dog først til os i en sen alder.  Hun var desværre blevet fejlplaceret og familien havde ingen forudsætninger for at have hende. Da hun kom var hun “på et stadie som en 8 ugers hvalp ” – totalt uden grænser, totalt uden prægning på noget som helst og fuldstændig uvidende om almindelig daglig opførsel i hjemmet. Maggi var på det tidspunkt en ung hund fuld af energi og det var noget af en udfordring at lære hende alt den manglende ” dannelse” ! Der var meget der skulle læres, men det er heldigvis lykkedes og hun fungerer fint i flokken og er dejlig at arbejde med.

Maggi bor til dagligt hos John Ditlefsen. Hun er en dygtig markør og vildtfinder og bliver flittigt brugt til apportering i jagtsæsonen.

Stamtavle Maggi

Født: 09-04-2017

HD-status: A   AD-status: 0  OCD-status : 0
PRA: DNA Clear   EIC: DNA Clear    CNM: DNA Clear    SD2Clear    STDG1: Clear

Brugsprøve:  bestået

DSC_0446 - Kopi

DSC_0429 DSC_0296 DSC_0518 DSC_0532 DSC_0536 DSC_0560

DSC_0233

IMG_5251 IMG_5271

 

Comments are closed.